Anadolu Kliniği

Anadolu Kliniği, 1933 yılında yayın hayatına giren ve tıp alanına önemli katkılar sağlamış bir dergidir. Anadolu’nun devlet ve üniversite hastanelerinden uzman ve akademisyenlerin yazıları ile değerli bir arşiv niteliğindedir. Ülkemizde görülen hastalıklar ile ilgili ilk vakaların kaydedildiği yazılar ve makaleler o günün imkanlarını da anladığımız günümüz akademisyenleri için değerli metinlerdir.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı olarak Anadolu Kliniği Tıp Bilimleri Dergisi’ni Ocak 2016’dan itibaren geçmişten alıp geleceğe taşırken gayemiz bu tarihsel değeri tıp dünyasına kazandırmak, değerli arşivle ilgili farkındalık oluşturmak ve günümüz akademisyenlerine Anadolu temelli yeni bir fırsat ve vasat sunmaktır.

Halen Türkiye Atıf Dizini/Turkish Citation Index, Google Akademik/Google Schoolar ve Ulusal Sağlık Bilimleri Süreli Yayınlar Veritabanı/Türk Medline tarafından dizinlenmekte olan derginin diğer ulusal ve uluslararası indekslerde en kısa zamanda yerini alacağına inanıyor ve derginin sağlık camiasına hayırlı olsmasını diliyoruz.

Dergipark/Anadoluklin ulaş

<< Ağustos 2020 >>

Üniversite Öğrencilerinin Covid-19 Pandemisinin Doğru Yönetimi Konusunda Eğitilmesi ve Normalleşme Sürecine Katkısının Sağlanması

Covid-19 Pandemisi sürecinin yeni normal safhasına geçtiğimiz şu günlerde ve öncesindeki karantina Devamı