Dr İlyas Bozkurt

1968 yılında Aksaray’da doğdu. 1987 yılında Aksaray Lisesinden, 1994 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2007 yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği Yüksek Lisans Programını tamamladı.

Sağlık Bakanlığında 1994 – 2014 yılları arasında memur olarak Afyonkarahisar, Elazığ ve İstanbul’da Sağlık Ocağı, 112 Acil Ambulans, Acil Servis Hekimliği, Şube Müdürlüğü, Baştabip Yardımcılığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İstanbul İli Kalite Koordinatörlüğü ve İl Sağlık Müdür Yardımcılığı ve 2004 – 2008 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Taksim Metrosunda işyeri hekimliği görevlerinde bulundu. Şubat 2014 tarihinde devlet memurluğundan istifa ederek, Ağustos 2016 tarihine kadar Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesinde Medikal Direktör Yardımcılığı yaptı.

2007 yılında İstanbul Sağlık Müdürlüğü bünyesinde TSE ile birlikte başlatılan Kalite Çalışmalarının başlamasına öncülük etti ve koordinasyonunu sağlad Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Sağlıkta Hizmet Kalite Standartlarının geliştirilmesi çalışmalarına ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Koordinatörü olarak gerek dokümanların hazırlanması ve gerekse tüm hastanelerin saha değerlendirmeleri çalışmalarına “Ekip Sorumlusu” olarak destek verdi.

Halen Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Yönetim Kurulu ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı İcra Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmekte olup, aynı zamanda Türk Hava Yolları Sağlık Müdürlüğünde İşyeri Hekimi olarak çalışmakta olan Bozkurt evli ve 3 çocuk babasıdır.

Dr İlyas Bozkurt

<< Ekim 2020 >>

Op. Dr. Salih Selman ile Cihannüma Sohbetleri

“Gerçekten size Allah’tan bir nur, apaçık bir kitap geldi. Rızasını arayanı Allah Devamı

HSVistanbul burs başvuruları başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

Sağlıkta Adalet BETİM Kitaplığı’ndan Çıktı

Sağlığın sadece bir tıp problemi olarak görülmediği günümüzde, tıp etiği konusu büyük Devamı

Hayat Bilgisi Yazı Yarışması Sonuçları