Yürütme Kurulu

Dr Merve Kaleli

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2013 yılıda mezun oldu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Aile Hekimliği ihtisası yapmaktadır.

Dr Kaleli Öğrenci Kozası Yürütme Kurulu üyeliği yanında HSVbülten Yayın Kurulunda  görev yapmaktadır.

Dr Zeynep Nur İncekara

1991 yılında Ordu/Ünye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye ve Samsun’da tamamladı. 2013 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Zorunlu hizmetine ara vererek 2014 yılında Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon ihtisasına başladı.

Öğrencilik yıllarından itibaren sosyal faaliyetlerde görev ve sorumluluk aldı. Kurucularından olduğu ctfPANORAMA dergisinde 3 yıl boyunca aktif olarak görev aldı. Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı ile tanışıklığı üniversite yıllarında başlamış olup şu anda Öğrenci Kozası Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Dr Muhammed Fatih Şimşekoğlu

1989 yılında Artvin’in Yusufeli ilçesinde doğdu. Lise dönemine kadar Almanya, Ankara, Rize ve Yalova’da  birçok farklı okulda eğitim gördü. 2007 yılında Yalova Anadolu Lisesi ve 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Pratisyen hekim olarak atandığı Yusufeli’nden 2014 yılında ayrılarak halen görev yaptığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı.

Üniversite yıllarında başta Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı olmak üzere, İBB Gençlik Meclisi Sağlık Komisyonu, İTF Sosyal Sorumluluk Kulübü ve  Artvinliler Hizmet Vakfı gibi birçok sivil toplum kuruluşunda çalışmalarda bulundu. Bu yıllarda Hayat Vakfı Öğrenci Başkanlığı ve İTF Sosyal Sorumluluk Kulübü Kurucu Başkanlığı görevlerini üstlendi.

Halen Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Öğrenci Kozası  Başkanlığı görevini yürütmektedir. İngilizce bilen Şimşekoğlu, evli ve  bir çocuk babasıdır.

Sayfayı Paylaş:

<< Ekim 2020 >>

HSVistanbul burs başvuruları başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

Sağlıkta Adalet BETİM Kitaplığı’ndan Çıktı

Sağlığın sadece bir tıp problemi olarak görülmediği günümüzde, tıp etiği konusu büyük Devamı

Hayat Bilgisi Yazı Yarışması Sonuçları