Yürütme Kurulu

Dr Merve Kaleli

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2013 yılıda mezun oldu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Aile Hekimliği ihtisası yapmaktadır.

Dr Kaleli Öğrenci Kozası Yürütme Kurulu üyeliği yanında HSVbülten Yayın Kurulunda  görev yapmaktadır.

Dr Zeynep Nur İncekara

1991 yılında Ordu/Ünye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye ve Samsun’da tamamladı. 2013 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Zorunlu hizmetine ara vererek 2014 yılında Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon ihtisasına başladı.

Öğrencilik yıllarından itibaren sosyal faaliyetlerde görev ve sorumluluk aldı. Kurucularından olduğu ctfPANORAMA dergisinde 3 yıl boyunca aktif olarak görev aldı. Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı ile tanışıklığı üniversite yıllarında başlamış olup şu anda Öğrenci Kozası Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Dr Muhammed Fatih Şimşekoğlu

1989 yılında Artvin’in Yusufeli ilçesinde doğdu. Lise dönemine kadar Almanya, Ankara, Rize ve Yalova’da  birçok farklı okulda eğitim gördü. 2007 yılında Yalova Anadolu Lisesi ve 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Pratisyen hekim olarak atandığı Yusufeli’nden 2014 yılında ayrılarak halen görev yaptığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı.

Üniversite yıllarında başta Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı olmak üzere, İBB Gençlik Meclisi Sağlık Komisyonu, İTF Sosyal Sorumluluk Kulübü ve  Artvinliler Hizmet Vakfı gibi birçok sivil toplum kuruluşunda çalışmalarda bulundu. Bu yıllarda Hayat Vakfı Öğrenci Başkanlığı ve İTF Sosyal Sorumluluk Kulübü Kurucu Başkanlığı görevlerini üstlendi.

Halen Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Öğrenci Kozası  Başkanlığı görevini yürütmektedir. İngilizce bilen Şimşekoğlu, evli ve  bir çocuk babasıdır.

Sayfayı Paylaş:

<< Haziran 2020 >>

Hayat Sağlık Dergisinin 20. Sayısı Çıktı

Türümüz insan, varoluşundan beri hem sel, deprem, fırtına, kuraklık gibi doğal afetlerle Devamı

Kamuoyuna Duyuru

DUYURU Hayatta her şey tersiyle kaimdir ve asla çelişki yoktur. Evrenin Devamı

Sağlık Öğrencileri Hadi! Sıra Sizde

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisine alan salgın hastalık sürecinde eğitimlerine ara verilen Devamı

Karantina ve Yeme Alışkanlıkları

Hayatlarımızı evlerimizde idame ettirdiğimiz, yaşam stilimizin hızlı bir değişime uğradığı bu günlerde Devamı

HSV Öğrenci Kozası Online Kitap Halkaları

İnsanoğlu önemli bir salgın hastalığın etkisinde bir buhranı yaşarken, çağın gereklerine uygun Devamı