Öğrenci Kozası Yürütme Kurulu

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Öğrenci Kozası’nın amacı, vakfın temel amaçlarına ve bu amaçlar temelinde sürdürülen çalışmalara destek vermenin yanında sağlık ve sosyal hizmet alanlarında öğrenim gören ve bu alanlarda yapılan çalışmalara ilgi duyan öğrencilerin bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, ahlaki ve mesleki gelişimlerine yönelik meseleleri kapsamlı bir yaklaşımla ele almak, bu çerçevede faaliyetlerde bulunmak, vakfın amaçlarını benimsemiş öğrenci ve gönüllüler arasında dayanışım sağlamak, vakıf amaçları temelinde ülkemizde ve dünyada ortaya çıkarılan yaklaşımlara vakıf adına oluşum, katılım ve izlem sağlamak, yapılacak çalışmalarla uygulanabilir, sürdürülebilir ve denetlenebilir sağlık, sosyal hizmet ve gençlik stratejileri, politikaları ve uygulamaları ortaya koymak ve bu tür faaliyetleri desteklemektir.

Dr Merve Kaleli

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2013 yılıda mezun oldu. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Aile Hekimliği ihtisası yapmaktadır.

Dr Kaleli Öğrenci Kozası Yürütme Kurulu üyeliği yanında HSVbülten Yayın Kurulunda  görev yapmaktadır.

Dr Zeynep Nur İncekara

1991 yılında Ordu/Ünye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye ve Samsun’da tamamladı. 2013 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Zorunlu hizmetine ara vererek 2014 yılında Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon ihtisasına başladı.

Öğrencilik yıllarından itibaren sosyal faaliyetlerde görev ve sorumluluk aldı. Kurucularından olduğu ctfPANORAMA dergisinde 3 yıl boyunca aktif olarak görev aldı. Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı ile tanışıklığı üniversite yıllarında başlamış olup şu anda Öğrenci Kozası Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Dr Muhammed Fatih Şimşekoğlu

1989 yılında Artvin’in Yusufeli ilçesinde doğdu. Lise dönemine kadar Almanya, Ankara, Rize ve Yalova’da  birçok farklı okulda eğitim gördü. 2007 yılında Yalova Anadolu Lisesi ve 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Pratisyen hekim olarak atandığı Yusufeli’nden 2014 yılında ayrılarak halen görev yaptığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı.

Üniversite yıllarında başta Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı olmak üzere, İBB Gençlik Meclisi Sağlık Komisyonu, İTF Sosyal Sorumluluk Kulübü ve  Artvinliler Hizmet Vakfı gibi birçok sivil toplum kuruluşunda çalışmalarda bulundu. Bu yıllarda Hayat Vakfı Öğrenci Başkanlığı ve İTF Sosyal Sorumluluk Kulübü Kurucu Başkanlığı görevlerini üstlendi.

Halen Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Öğrenci Kozası  Başkanlığı görevini yürütmektedir. İngilizce bilen Şimşekoğlu, evli ve  bir çocuk babasıdır.

Sayfayı Paylaş:

<< Mart 2021 >>

Mart
2021

VERBİS Kaydını Kanuna Uygun Şekilde Tamamlayabilmek İçin Alınması Gereken İdari ve Teknik Tedbirler

VERBİS kaydı olmak için SON GÜN 31 MART Verbis nedir? Kayıt olmazsak ne… Devamı...

Anadolu Kliniği Tıp Bilimleri Dergisinin 2021 Yılı 1. Sayısı Çıktı

Değerli yazar ve okurlarımız, 2021 yılı itibarıyla Anadolu Kliniği Tıp Bilimleri Dergisi, Devamı

Nesillerin Hayat Buluşması Projesi Gönüllü Çağrısı

Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen  Devamı

İngilizce ve Arapça Konuşma Kulüpleri

Konuşma kulübü etkinliğimize bu sene de devam edeceğiz. Erkek öğrencilere özel oluşacak Devamı

BETİM Ajanda 2021 Betim Kitaplığı’ndan Çıktı

2020. Tıp ve insanlık tarihinde Corona virüs salgını ile birlikte anılacak. Evet, Devamı

Kan ve Plazma Bağışlarınızla #İyilikKazanacak!

Sokağa Çıkma Yasağı Kan Bağışlarınıza Engel Değil! Kan ve Plazma bağışları hastalarımız Devamı