HSVöğrenci Buluşması

Değerli Gönüllümüz,

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı olarak, gönüllülerimizi bir araya getirme niyeti ile organize ettiğimiz buluşmamızın öğrenci ayağında bu yıl daha geniş katılımlı ve dolu dolu bir kamp planlamaktayız. Aile buluşmasının yapılacağı Ankara Kızılcahamam Eliz Otel’de, farklı olarak 2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında  3 gece 4 gün şeklinde  planlanan öğrenci kampında birçok eğitsel faaliyetin yanında çeşitli kültürel, sosyal ve sportif etkinlik yer alacaktır.

Bu kampa dahil olup ülkemizin dört bir yanından gelen sağlık öğrencileri ve mensuplarıyla tanışmak, etkinlikler içinde görev almak ve şubeleşme çalışmalarında Hayat Vakfı gençlik vizyonuna katkı vermek ister misiniz?

Cevabınız ‘evet’ ise aşağıdaki bilgileri inceleyerek sayfanın sonunda bulunan kısa yoldan ulaşacağınız formu doldurabilirsiniz.

Organizasyonda neler olacak ?

Kamp kapsamında Hayat Vakfı çınarının gölgesinin bulunduğu 12 ilimiz ve kurulma çalışmalarının sürdüğü diğer illerimizden öğrenci arkadaşlarımızla buluşma fırsatı yakalayacaksınız. Kişisel gelişim eğitimleri, söyleşiler, konferanslar, yarışmalar, atölye çalışmaları ve çeşitli sportif etkinlikler ile keyifli bir kamp geçirmeniz için çalışmalara devam ediyoruz.

Herhangi bir ücret ödemeli miyim ?

Kamp ile ilgili ulaşım ve konaklama masrafları Hayat Vakfı tarafından karşılanacaktır. Bu konuda sorun yaşanmaması için ekte yer alan formun eksiksiz doldurulması önem arz etmektedir.

Herhangi bir başvuru şartı var mı?

Başvurular herkese açıktır. Sayfanın sonunda yer alan başvuru formunu doldurmak ilk aşamada yeterli olacaktır. Daha sonra yapılacak değerlendirme sonrasında katılım durumu için size geri dönüş sağlanacaktır.

Programın bir kısmına katılsam olur mu?

Program takvimine uygunluk durumunuz önem arz etmektedir. Gönüllü Başvuru Formu’nun ilgili kısmında programlarınızı düşünerek işaretleme yapmanız sağlıklı bir süreç geçirmeniz için gerekli ve önemlidir. Müsait olduğunuz veya olmadığınız günleri yazmayı unutmayınız.

<< Ekim 2020 >>

HSVistanbul burs başvuruları başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

Sağlıkta Adalet BETİM Kitaplığı’ndan Çıktı

Sağlığın sadece bir tıp problemi olarak görülmediği günümüzde, tıp etiği konusu büyük Devamı

Hayat Bilgisi Yazı Yarışması Sonuçları