Hayat Vakfımıza Bir Görev Daha

akder-stk-kon-001

Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneğinin Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığıyla beraber yürüttüğü Türkiye-Avrupa Sivil Toplum Kuruluşları Ortaklık ve İşbirliği Konseyi toplantısı Konya’da gerçekleştiriliyor. Toplantıya Türkiye’den ve Avrupa’dan 45 STK katılıyor. Beş gün sürecek olan toplantıda Hayat Vakfı da Konsey Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi.

Organizasyonda vakfımızı temsil eden Çocuk Hizmetleri Koordinatörümüz Psk Hatice Şen’i tebrik ederiz. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesinde ve başarılı geçmesinde varlıklarıyla ve yaptıklarıyla katkı veren AKDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr Aynur Görmez ve Konya Milletvekili Dr Leyla Şahin Usta’ya teşekkür ederiz.

Organizasyonda yapılan çalışmaları ve alınan kararları toplantı sonunda sizlerle ayrıca paylaşacağız.

Hayat Vakfımıza Bir Görev Daha

<< Ağustos 2020 >>

Üniversite Öğrencilerinin Covid-19 Pandemisinin Doğru Yönetimi Konusunda Eğitilmesi ve Normalleşme Sürecine Katkısının Sağlanması

Covid-19 Pandemisi sürecinin yeni normal safhasına geçtiğimiz şu günlerde ve öncesindeki karantina Devamı