Hayat Vakfı, 139 mezunu uğurladı

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı’nın geleneksel mezuniyet programı 3 Mayıs Cuma günü Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gece, Hayat Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ahmet Özdemir’in konuşması ile devam etti.

Özdemir, programa katılan, koza çalışmalarında yürütücü olan, halkalarda abilik ve ablalık yapan, okuma gruplarına rehberlik eden, etkinliklere katılım sağlayan, maddi ve manevi katkı veren  herkese teşekkürlerini iletti.

Genç meslektaşlarına seslenen Özdemir, “Mesleğinizi zenginleşmek için kullanmayın. Hastalarınızı geçimlik olarak görmeyin. Onurunuzu hiç kimseye çiğnetmeyin. İradenizi hiçbir yapıya veya kimseye teslim etmeyin. Her şart ve tehdit altında imanınızın ve ahlakınızın gereğince davranmaktan geri durmayın. Ailenizi ve ideallerinizi korumak ve kollamak için canınızı bile vermekten asla imtina etmeyin.” dedi.

Özdemir’in konuşmasının ardından Hayat Vakfı tanıtım videosu ekrana yansıtıldı.

Programda, Öğrenci Kozası’nın yıl içinde yaptığı bütün faaliyet ve çalışmalar ile ilgili de misafirlere bilgi verildi.

Halka rehberlerine hediye takdimi yapıldıktan sonra görevlerinden ayrılan Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkür beratları verildi.

Geceye renk katan müzik dinletisinin ardından geleceğin doktor ve eczacılarına plaket takdimi yapıldı.

Hayat Vakfı ile gönül bağı kuran 139 sağlık mezununun uğurlandığı geceye ilgi büyüktü.

Hayat Vakfı, 139 mezunu uğurladı

<< Ekim 2020 >>

Op. Dr. Salih Selman ile Cihannüma Sohbetleri

“Gerçekten size Allah’tan bir nur, apaçık bir kitap geldi. Rızasını arayanı Allah Devamı

HSVistanbul burs başvuruları başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

Sağlıkta Adalet BETİM Kitaplığı’ndan Çıktı

Sağlığın sadece bir tıp problemi olarak görülmediği günümüzde, tıp etiği konusu büyük Devamı

Hayat Bilgisi Yazı Yarışması Sonuçları