Gönüllü Çağrı

Değerli Vakıf Gönüllümüz,

Hayat Vakfı olarak kuruluşumuzun 30. yılında, zamanın tüm menfi uygulamaları ve söylemleri karşısında dirençli, fikir dünyasını olgunlaştırarak insanlığa değer katan bir nesil inşa etme sürecinde siz değerli gönüldaşlarımızı aktif gönüllülük seferberliğine davet ediyoruz.

Fakülteye adım atmış bir genç ile ilgilenmek, bir öğrenci halkasının rehberlik çalışmalarını yürütmek, buhrandaki bir gencin selametine vesile olmak, organizasyonel süreçlerde gençlere destek olmak ve bunlar gibi birçok çalışmada yer alarak siz de bu sürece katkı sağlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında öğrenci çalışmalarımıza farklı bir soluk getirecek olan yurt inşâsı ve ihyası süreçlerinde ve kaynak geliştirme çalışmalarında da yer alabilirsiniz.

Gelin!

Bu günden itibaren vakfımızın öğrenci çalışmalarında gücümüz nisbetinde hep beraber daha aktif bir şekilde yer alalım.

Bu sürece katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız, ayrıntılı görüşme öncesinde ilk olarak lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

<< Ekim 2020 >>

Op. Dr. Salih Selman ile Cihannüma Sohbetleri

“Gerçekten size Allah’tan bir nur, apaçık bir kitap geldi. Rızasını arayanı Allah Devamı

HSVistanbul burs başvuruları başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

Sağlıkta Adalet BETİM Kitaplığı’ndan Çıktı

Sağlığın sadece bir tıp problemi olarak görülmediği günümüzde, tıp etiği konusu büyük Devamı

Hayat Bilgisi Yazı Yarışması Sonuçları