Bağış kahvaltısı gerçekleştirildi

Çocuk Hizmetleri Koordinatörlüğümüzün Çocuklar Sokakta Solmasın projesine gelir getirmesi amacıyla 29.11.2016 tarihinde Kuleli Yakamoz Restorant’ta düzenlenen bağış kahvaltısı programı Sn Dr Sare Davutoğlu’nun da katılımları ile gerçekleştirildi.

Kahvaltıya iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından  geniş katılım sağlandı.

Çocuklar Sokakta Solmasın projesi tanıtımını ve süreçlerini Çocuk Hizmetleri Koordinatörü Psk Hatice Şen tarafından anlatıldı. 1998 yılından bu yana projenin oluşum ekibinin içinde olan ve destek sağlayan Sn Davutoğlu, bütün çocukların güvenli ve sıcak bir yuvaya ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, projeden duyduğu memnuniyeti aktardı.

2015 yılı İstanbul Kalkınma Ajansı  bağımlılıkla mücadele mali destek programı kapsamında uygulanan Hayat Bağımlılık Kabul Etmez projesinin  sonuç  raporunu inceleyen Sn Davutoğlu, bağımlılık konusunun toplumsal önemine vurgu yaparak, hedef kitledeki sokakta çalışan çocukların bağımlılık konusunda da risklerinin yüksek olduğunu söyledi. Çocuklar Sokakta Solmasın projesi çocukları tarafından Sare Davutoğlu Hanımefendi’ye verilmek üzere yapılan resim, Hayat Vakfı yönetim kurulu üyesi Sn Saadet Avcı tarafından takdim edildi.

Katkı ve katılımlarından dolayı Sn Sare Davutoğlu Hanımefendi’ye, değerli Hayat Vakfı mensuplarına ve çocuk dostlarına teşekkür ederiz.

Çocuklar Umudumuzdur. Onlara sahip çıkalım!

Bağış kahvaltısı gerçekleştirildi

<< Ekim 2020 >>

Op. Dr. Salih Selman ile Cihannüma Sohbetleri

“Gerçekten size Allah’tan bir nur, apaçık bir kitap geldi. Rızasını arayanı Allah Devamı

HSVistanbul burs başvuruları başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

Sağlıkta Adalet BETİM Kitaplığı’ndan Çıktı

Sağlığın sadece bir tıp problemi olarak görülmediği günümüzde, tıp etiği konusu büyük Devamı

Hayat Bilgisi Yazı Yarışması Sonuçları